Whitepaper Bouwstack

In deze whitepaper gaan we in op Succesvol overstappen naar de cloud voor bouw- en installatiebedrijven.

Als bouw- of installatiebedrijf soepel overstappen naar de cloud?

Ontdek NGW Bouwstack

Vandaag de dag is het onmogelijk om bedrijfsgroei en technologische ontwikkelingen los van elkaar te zien. Een optimale IT-omgeving is essentieel voor de schaalbare groei, security en flexibiliteit van uw organisatie. 

Veel organisaties worden beperkt door een versnipperde aanpak waarbij losse afdeling binnen de organisatie verantwoordelijk zijn voor (veelal) verouderde IT-systemen en/of dataopslag. Dit maakt het moeilijk om het overzicht te bewaren op wat waardevol is voor uw medewerkers en organisatie. Daarnaast zorgt een versnipperde IT-omgeving voor een wildgroei aan apps en software met vaak (onnodige) hoge kosten.

Kant en klaar cloud concept: NGW Bouwstack

NextGen Workspace biedt een kant en klaar cloud concept voor middelgrote en kleinere bouw- en installatiebedrijven; de NGW Bouwstack. Zo kan jouw bouw of installatiebedrijf binnen enkele maanden op basis van een fixed price over een geheel nieuwe cloud omgeving beschikken waar medewerkers veilig kunnen werken met Office 365, samen met cloud ERP applicaties.

Hiermee creëren we een passende, gecentraliseerde IT-omgeving in de cloud die het aantal gebruikte systemen binnen de organisatie significant vermindert, operationele kosten beperkt, en het IT-beheer versimpeld.

Vul het formulier in om de Whitepaper te downloaden.

Dit lees je in de whitepaper:
  • De ontwikkelingen op het gebied van IT binnen (bouw)bedrijven
  • De gevaren van de traditionele IT-omgeving
  • De voordelen van cloud first werken
  • De stappen voor een soepele overgang naar de cloud
  • De Bouwstack oplossing voor bouw- en installatiebedrijven