IT technologie gaat razendsnel. Steeds meer bedrijven willen gebruik maken van alle mogelijkheden die deze volgende IT generatie biedt: Cloud computing, IaaS/PaaS/SaaS, Datawarehouse, BI, IoT, Data science, Machine learning, Digital twins, etc. Allemaal kretologie. Maar wat het betekent en hoe het voor een bedrijf kan werken is voor velen een raadsel. Ook omdat IT-projecten traditioneel de naam hebben altijd te veel geld te kosten en nog meer tijd, is of wordt de uitdaging nog groter….

NextGenworkspace.nl heeft daarom een methodiek ontwikkeld die voor een vaste prijs per gebruiker per maand de toekomstige en proven Microsoft technologie toepast op uw NextGen Workspace.

Alles is gericht en geïntegreerd met Microsoft cloud technologie. Heeft u nog ‘oude’ en niet compatibel applicaties? Geen probleem dan helpen wij u graag om deze naar de cloud te brengen zodat er optimaal ‘cloud first’ kan worden gewerkt. Desnoods ‘ver-SaaSen’ wij deze voor U!

“Bij ons bent U aan zet en bepaalt U zelf de prioriteiten, het tempo en aanpak van uw
NextGen Workspace!”


Het door-ontwikkelen van uw NextGen Workspace  gebeurt daarnaast op basis van een roadmap op maat. Iedere klant begint bij ons met een ‘proof of concept’ en een IT roadmap. Hierin bepalen wij samen de route voor u naar uw Modern Workspace op basis van ‘state of the art’ IT.

U kiest het abonnement dat bij uw bedrijf past
U beoordeelt per jaar of u wilt versnellen, of juist niet. Zodoende weet u vooraf wat u krijgt, in welk tijdsbestek en hoeveel nieuwe IT ontwikkelingen voor uw bedrijf op stapel staan. Vele bedrijven bieden een zgn. Modern Workspace, maar maken geen roadmap als doorvertaling vanuit de toekomst naar nu, helpen niet deze te implementeren en continue door te ontwikkelen.

Wij doen het allemaal voor een vaste prijs per maand per gebruiker!

Interesse?
We komen graag
bij u langs voor een kennismakingsgesprek.